Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Sluiten

Landbouw

Tuinbouw

Bouw-Industrie

Gianni Ferrari

Professionele zitmaaier kopen?

Gianni Ferrari is een begrip in de tuinbouw. Al in 1957 produceerde het Italiaanse kwaliteitsmerk haar eerste machine voor de tuinbouw en het verhaal is sindsdien alleen maar gegroeid. Op dit moment is Gianni Ferrari te vinden in maar liefst 30 landen en kan het bedrijf rekenen op een marktaandeel van 60%.

Het Italiaanse merk levert een heel breed gamma aan park – en tuinmachines voor de professionele tuinaannemer: maaiers, zitmaaiers maar ook vegers, bladblazers, sneeuwruimers en zelfs machines voor het onderhoud van kunstgras.

Gianni Ferrari tuinmachines is de keuze van de professionele tuinaannemer omdat het merk steeds een oplossing kan bieden aangepast aan de noden van jouw bedrijf. Er zijn frontmaaiers, mulching, afvoerbakken met verschillende afmetingen, maaiers met een cabine en zero turn maaiers.

Bij Lieckens kan je terecht voor levering en onderhoud van alle zitmaaiers en maaiers van GF. Heb je interesse om een zitmaaier te kopen? Kom vrijblijvend langs in Wolvertem voor meer informatie, een vrijblijvende demo of een offerte op maat.

 

 

Bekijk het gamma

Een uitgebreid gamma

Het brede gamma aan machines omvat ondertussen zitmaaiers, frontmaaiers, veegmachines, klepelmaaiers, bladblazers, verticuteermachines, sneeuwturbines en sneeuwschuiven en je kan het allemaal vinden bij Lieckens.

Bekijk het gamma