Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Sluiten

Landbouw

Tuinbouw

Bouw-Industrie

Nieuws

Van 20 tot en met 31 maart 2023 vinden er verschillende Field Demo’s plaats van Massey Ferguson. Kom deze efficiรซnte, betrouwbare en krachtige tractoren ontdekken. We nodigen je van harte uit om deze samen met ons te ontdekken.Kom naar de Field Demo’s van Massey Ferguson! Schrijf je hier in!


—————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Nieuw in ons aanbod:


Nieuwe binnendraaier: Takeuchi TB335R! Een gloednieuw type met ongekende ruime en comfortabele cabine.

De TB335R is de nieuwste Takeuchi binnendraaier met een gewicht van 3,5 ton. Wat dit type uniek maakt is de ruime en comfortabele cabine die is uitgerust met bijzondere features zoals een touchscreen monitor. Deze binnendraaier kenmerkt zich daarnaast door een hoge stabiliteit tijdens de werkzaamheden en een goede bereikbaarheid van de servicepunten.

Deze nieuwe machine beschikt over een aantal voordelen:
1. De cabine van de TB335R is bijna net zo groot als die van de TB235-2 en beschikt over een 7 inch monitor touch panel & jog dial knop, opklapbare rijpedalen, airco (optioneel) en een DAB+ radio (incl. handsfree bellen).

Touchscreen monitor

2. Een ander voordeel is dat deze machine, ondanks zijn kortere achterzijde, ontzettend stabiel is. Door een slimme constructie is het zwaartepunt optimaal gepositioneerd.

Nieuw in ons aanbod Takeuchi tb335r

3. De toegankelijkheid van de servicepunten is ideaal. De minigraver is uitgerust met veel kappen die je ver kunt openen, zodat je al het nodige onderhoud snel en makkelijk kunt uitvoeren.

Bereikbaarheid servicepunten  tb335r

Bij de complete uitvoering van dit type kun je gebruik maken van maar liefst drie hydraulische functies. Ideaal als je verschillende uitrustingsstukken wilt gebruiken.

Bekijk hier de video van deze machine

Hij staat bij ons nieuw op stock, kom hem snel ontdekken:
๐Ÿ“ Meusegemstraat 60,1861 Wolvertem
๐Ÿ“ž 02/269 14 98
๐Ÿ“ฑ 0485/176229