Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Sluiten

Landbouw

Tuinbouw

Bouw-Industrie

Nieuws

Agria 9600 kwam het beste uit de test van Stad en Groen, nl.

“Stad en Groen” over de Agria 9600

Het Nederlandse vakblad Stad en Groen organiseerde onlangs een onafhankelijke test van tallud maaiers in Fort Vechten in Nederland: De Remote Control dag. Er werd een ruim testpubliek uitgenodigd dat zich een dag lang kon laten gaan op de hellingen van het fort. Het testpubliek was helemaal gewonnen voor de Agria 9600. Waarom? Dat lees je hieronder.

De belangstellende in Nederland zijn vooral kleine en grote aannemers die er onder meer maaien op dijken. Het is voor het maaien van dijken erg belangrijk dat de maaier goed kan klimmen. De opdrachtgevers vinden het belangrijk  dat die dijken geen schade oplopen van het maaien en willen niet dat er zwaar materieel ingezet wordt. Maar ook in stadsparken en bungalowparken waar het maaibeeld belangrijk is, zien de Nederlandse opdrachtgevers de Agria graag komen.

“Op klimvermogen winnen we”, zegt de Nederlandse Agria vertegenwoordiger trots. Terecht want de Agria kan hellingen aan zonder lier, tot maar liefst 49 graden. Dat deed geen enkele bermmaaier de Agria na op de testdag in Fort Vechten. Hoe komt dit?

De Agria haalt zijn klimmersvermogen vooral uit het lage zwaartepunt en de rupsbanden. En ondanks de rupsbanden doet de telegeleide maaier het zonder schade aan te brengen aan de ondergrond. De maaier kan immers in 2 richtingen maaien. Hij moet zelden draaien. De kans is dus groot dat je steeds meer Agria’s over de Nederlandse dijken gaat zien rijden. België gaat ongetwijfeld ook overstag voor deze Duitse krachtpatser.

Wil je deze Agria wel eens aan het werk zien? Of er zelf mee aan de slag?

Contacteer ons vandaag nog!

Agria tallud maaier
De Agria 9600